Wil je de Candidate workouts en programmering van Defensie Trainingsschema volgen? Ga trainen bij onze Veteran Coaches!!

Dit zijn oud Mariniers, Commando’s of Luchtmobielers en trainers die stuk voor stuk geautoriseerd zijn door ons. Ieder kwaliteitstrainers die weten ‘what it takes’. Deze Veteran Coaches hebben de kennis en ervaring om jou naar je doel te helpen!

Veteran Coach: Robert Koevoets. Breda Strength & Conditioning. Breda.

Robert is oud Marinier (2009-2014). Geplaatst geweest bij de 22e Infanterie Compagnie, 32e Infanterie Compagnie, waar hij meerdere oefeningen in binnen en buitenland heeft gedraaid. Afghanistan veteraan (Kunduz). Werkzaam bij Breda Strength & Conditioning als Veteran Coach waar hij de Candidate workout en de Obstacle trainingen verzorgt.
Hij is T.O.P. Trainer B  – The Overload Principle en studeert daarnaast fysiotherapie.

Neem contact op met deze box

Veteran Coach: Dennis Kneepkens. Buitengewoon Sportief. Haelen.

Veteran Coach zijn is een welkome aanvulling in het dagelijkse leven van Dennis Kneepkens. Hij is jaren werkzaam geweest bij het Korps Mariniers en is meerdere malen uitgezonden geweest. Vervolgens heeft hij zijn eigen sportschool opgericht (Buitengewoon Sportief). Hier traint hij dagelijks zijn leden met veel plezier waarin hij zijn ervaringen vanuit defensie gebruikt.

Het klaarstomen van jonge enthousiastelingen voor defensie is aan Dennis Kneepkens wel toevertrouwd.

Neem contact op met deze box

Veteran Coach: Noël Brand, Owner / Head coach

Noël Brand is oud korporaal van de mariniers. En heeft na bijna veertien jaar dienst in 2018 afscheid genomen van het Korps Mariniers. Daar was hij Instructeur Fysieke Training bij de Remedial Training Group (RTG). In samenwerking met het team, bestaande uit, artsen, fysiotherapeut en het RTG kader, hielpen zij geblesseerde mariniers-in-opleiding weer instromen in een andere klas. Zodat ze daar hun opleiding af konden ronden en baret konden verdienen. Hij is Gym Jones instructeur en T.O.P. Trainer C – The Overload Principle, mede eigenaar en head coach bij Breda Strength & Conditioning. Hij traint / trainde leden van het arrestatieteam van de politie, Special Forces Operators van het Korps Mariniers, Korps Commandotroepen en Brigade Speciale Beveiligingen van de Marechausee, tot VEVA leerlingen.

Zijn specialisme in en ervaring met training, voeding, blessure preventie en behandeling heeft hij opgedaan tijdens talloze opleidingen in binnen en buitenland en de begeleiding van diverse groep (wedstrijd) sporters.

Deze kennis en ervaring stelt hij je nu eenvoudig beschikbaar via het defensie trainingsschema. Een uniek voorbereidingsprogramma in Nederland om jou klaar te stomen voor een carrière bij defensie.

Noël Brand is te boeken voor seminars, workshops en lezingen op jouw gym / box locatie

Veteran Coach worden? Kom met ons in contact!!

Wil jij Veteran Coach worden?
Ben jij:
•Voormalig of actief dienend Marinier, Commando of Luchtmobieler?
•Ben jij op uitzending geweest?
•T.O.P. trainer A of vergelijkbaar niveau?
•Gym (Co)owner?
•Hecht jij waarde aan kwaliteit?
•Wil jij in jouw regio een uniek product aanbieden aan jouw (toekomstig) leden?

Kom met ons in contact via de website
Www.defensietrainingsschema.nl
ovv Veteran Coach. Dan geven wij alle info over hoe wij samen met jou de nieuwe maatstaf in voorbereiding voor toekomstig militairen en obstacle / mudrun atleten kunnen zijn.