Champion Minded

Het boek Champion Minded van Allistar McCaw is een mooie verzameling van kleine stukjes en elk stukje geeft tips en advies over de winnaars mindset. Als wereld bekende sports performance en mindset coach heeft hij dit boek geschreven aan de hand van het coachen van atleten, daarnaast deelt hij de kennis, tips en ervaringen van collega coaches. Hij werkte jaren lang met Olympisch atleten, Paralympisch atleten, wereld kampioenen en is spreekt met regelmaat op veel internationale seminars.

Het boek leest heel erg makkelijk. Laat de dikte van het boek (440 pagina’s) je niet afschrikken, want je kan het boek vrijwel op elke pagina openen en er iets van lezen, je kan het in kleine happen lezen, wat weer ideaal is vlak voor het slapen gaan. Ik zou het bijna een greatest hits noemen van gewoontes en mindset, hoe je meer uit je trainen, doelen en gewoontes kan halen.

Bij het lezen van dit boek heb ik heel veel post its, highlighter en aantekeningen gemaakt. Ik was persoonlijk heel blij met dit boek omdat het veel mensen aanspreekt die top prestaties willen leveren, ongeacht wat je niveau is. Ik raad deze absoluut aan.

Het boek is te bestellen bij Bol.com
De Instagram account van Allistair McCaw is @bechampionminded