DOELEN STELLEN, DOELEN HALEN.

Een manier om je doel sneller te halen is Personal Training. 

Jouw doel kan van alles zijn. Op het moment trainen wij een gemêleerd gezelschap van Personal Training-“rammers”. Een triatleet voor een hele Ironman triatlon. Een atleet die een medaille wil winnen op een internationaal Braziliaans JiuJitsu toernooi. Iemand die ambities heeft om officier te worden bij defensie. Iemand die herstellende is van een heftige medische operatie. Mensen die naar het wereldkampioenschap OCR gaan. Iemand die herstellende is na een hernia. En verschillende mensen die “gewoon” beter in hun vel willen zitten, fysiek en mentaal.

Misschien heb jij ook een ambitieus doel. Of ken je iemand die hier perfect geschikt voor zou zijn? Misschien kunnen wij jou helpen dat doel of die droom waar te maken. Kom met ons in contact of wij wat voor jou kunnen betekenen.

Dat klinkt heel erg als een verkoop praatje, dat snap ik. Maar ik geef alleen aan dat personal training niet perse overbodige luxe is. Ik een mooie metafoor is: small group training is als samen reizen met een bus, we rijden allemaal samen. Personal training is als reizen met een helicopter. Je bent met z’n twee en je bent er een stuk sneller. En een helikopter is eerder op zijn bestemming dan een bus.

www.BredaSC.com
www.DefensieTrainingsschema.nl