HARD WORK PAYS OFF

Een review over trainen bij Breda Strength & Conditioning door N.J. – Infanterie Korp Mariniers. 

“Een jaar geleden ben ik lid geworden van Bredasc met als doel fysiek sterker worden om zo deel te kunnen nemen aan de Mariniers opleiding. Door verhalen van een vriend van mij ben ik lid geworden, omdat bij Bredasc goede begeleiding is en structuur in de trainingen. Daar waar ik voorheen in de sportschool moeite mee had om goede progressie te boeken, kreeg ik bij Bredasc wel goed voor elkaar. Door het volgen van de vele candidate workouts werd ik zowel fysiek als mentaal geprikkeld. Fysiek; omdat je tijdens deze workouts flink aan de bak moest. Mentaal; ik wilde altijd voor dat streepje gaan, daardoor pushte ik mezelf altijd meer en meer. Zodat ik binnen de cutoff tijd klaar zou zijn en zo weer een streepje hebben verdiend.

Altijd als ik een van deze workouts erop had zitten en onderweg was naar huis gaf dat weer een stukje voldoening. Deze workout heb ik weer alles gegeven en dat gaf een goed gevoel. Vaak dacht ik de volgende dag daar weer anders over als ik met spierpijn wakker werd. Maar goed dat hoorde er nou eenmaal bij, spierpijn was weer een teken dat ik goed getraind had en me lichaam weer bezig was zichzelf te herstellen en sterker te maken.

Door deze trainingen ben ik fysiek en ook een stukje mentaal sterker geworden. Daardoor heeft Breda Strength & Conditioning zeker een rol kunnen spelen in mijn voorbereiding op de Mariniers opleiding.”