Reviews

Cliënt – Commando

De trainingen van Breda Strength & Conditioning blijven mij zowel fysiek als mentaal uitdagen. De coaches zijn zeer gedreven en betrokken en willen mij echt beter maken. Tijdens de trainingen wordt er door iedereen hard gewerkt waardoor ik de sfeer erg fijn vind. Ik raad Breda Strength & Conditioning dan ook aan iedereen aan die zowel fysiek als mentaal sterker wil worden.

 

P.V. – KORPS MARINIERS

Negen maanden voor de start van mijn EMV bij het Korps Mariniers heb ik mezelf aangemeld bij Noël voor personal training met aansluitend het Candidate Program. Ik had op voorhand mijn fitheid test al behaald met een matige score. Ik was zelf totaal NIET tevreden en dacht “hier moet ik meer voor gaan doen.” Door Noël en zijn Candidate Program heb ik mezelf verder omhoog kunnen werken. Door middel van een programmering die mijzelf en de andere kandidaten naar een nog hoger level bracht. Ik heb mentaal en fysiek veel nieuws geleerd. Als je kijkt naar de eisen ben ik van 2700 meter naar 3050 meter gegaan, daarnaast zit ik ruim boven de push-ups en sit-ups eisen en meer dan genoeg pull ups. Ik ben zelf super tevreden over dit resultaat. Door middel van de boeken die we lezen, krijg je een andere kijk op hoe je kan omgaan met gedachten, gevoelens en lichamelijke stressreacties (die je hoe dan ook tegen gaat komen tijdens je opleiding en sterker nog je hele leven).  Tijdens het Candidate Program train je met andere die misschien beter zijn in dingen dan jij, maar juist daar kan jij dan van kan leren. Je maakt elkaar beter en deelt info zodat je samen elkaar omhoog brengt naar je volgende stappen in het proces van je sollicitatie.

J.B. – Cursist Korps Commandotroepen

In december 2019 heb ik voor het eerst contact gelegd met Noël en met hem in gesprek gegaan over mijn doelstellingen. Ik wilde graag meer structuur in mijn trainingen en effectiever trainen. Dat contact verliep direct goed en laagdrempelig, ik merkte dat hij begreep waar ik heen wilde en daar maatwerk voor kon leveren. Dat was voor mij de reden om te gaan trainen bij BredaSC. In eerste instantie heb ik vooral de candidate lessen gevolgd. Deze lessen waren voor mij perfect als fysieke training als ik kijk naar mijn functie binnen een air assault compagnie. Vervolgens heb ik deelgenomen aan het Candidate Program. Voor mij was dit een goede voorbereiding op de VO en de ECO van het KCT. De persoonlijke begeleiding tijdens de training, gericht op een goede uitvoering en effectief trainen heb ik zeer gewaardeerd. Ik merkte dat mijn conditie vooruit ging, krachtuithoudingsvermogen en mijn absolute kracht toenam. De combinatie van de reguliere candidate lessen, de small group training op zaterdag en een goed hardloopschema waren perfect. Naast de fysieke training heeft  Noël zijn best gedaan om de deelnemers van het candidate program meer dan alleen fysieke training aan te bieden. Dat is wat mij betreft prima gelukt. Met het aanleveren van een aantal goede boeken, o.a. over de invloed van slaap en rust op je fysieke gesteldheid, of over mindset heeft hij ons ook als persoon en qua mindset iets bijgebracht. Een ander voorbeeld daarvan zijn ademhalingstechnieken die je kunt gebruiken tijdens of net na fysieke inspanning. Ik heb uiteindelijk in de praktijk hier veel aan gehad. Daarnaast heeft Noël mij toen fysiek trainen bij BredaSC een tijd niet mogelijk was en ik zelf in de VO en ECO zat continue voorzien van persoonlijk advies over herstel, voeding en mindset. Daar heb ik veel aan gehad. Al met al, het candidate program een aanrader voor personen die zich voorbereiden op een fysiek zware militaire opleiding of in het algemeen fitter mentaal sterker willen worden. Daarnaast bevalt het trainen bij BredaSC mij heel goed. Laagdrempelige, goede sfeer, mensen die willen rammen en niet voor de show sporten.

M.T. – Infanterie Luchtmobiele Brigade

Zo’n 5 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met Noël en DTS toen ik een podcast van hem tegenkwam. Gelijk was ik geïnteresseerd in het verhaal wat hij te vertellen had, de dingen die hij mee heeft gemaakt en de passie/ambitie in zijn vak. Toen als 15 jarige jongen had ik nooit gedacht dat ik 5 jaar later hem weer tegen zou komen. Na eerst school en werk in de burger gedaan te hebben, begon Luchtmobiel – wat eigenlijk al die tijd wel in mijn achterhoofd zat – toch te kriebelen. In de aanloop naar de AMOL wist ik niet zo goed hoe ik mij hierop moest voorbereiden. Toen schoot die ene podcast met Noël mij te binnen en wist ik dat dat de goede manier zou zijn om zo fit mogelijk aan de start te staan. Na 3 maanden het DTS schema gevolgd te hebben merkte ik ook dat ik zeer veel profijt hiervan had. De sportlessen in de opleiding sloten goed aan op het schema en Noël begreep precies op welke manier je lichaam sterk moest zijn om de opleiding te gaan halen. In de AMOL vallen er veel mensen uit met een blessure en ik ben er van overtuigd dat dit schema mij ook heeft geholpen in blessurepreventie en het behoudt van je lichaam. Ik wil Noël graag bedanken voor de goede voorbereiding die ik hierdoor heb gehad en daardoor mijn baret heb kunnen behalen.

J.V. – DV&O LANDELIJKE BIJZONDER BIJSTAND EENHEID

Ik kwam in contact met Noël omdat ik all-rounder en fitter wilde worden. Het was voor mij een grote stap om de kennis buiten de deur te zoeken omdat in jaren actief was in de fitness en voeding wereld. Zij gaven mij direct het vertrouwen door hun kennis van training, voeding en mindset. De opbouw van de programma’s zijn doordacht, uitdagend en voor elk niveau. Ik kwam twijfelend binnen over mijn eigen kunnen, maar door de coaching op maat besloot ik vol zelfvertrouwen de volgende stappen te zetten in mijn carrière richting het Landelijke Bijzonder Bijstand Eenheid van Justitie om voorbereid de opleiding te behalen.

E.H. – Korps Mariniers

Tijdens mijn voorbereiding voor de Mariniersopleiding wilde ik in eerste instantie meedoen aan het Candidate Program wat door Noël wordt aangeboden. Echter bleek na contact te hebben met Noël dat dit voor mij niet mogelijk was ivm mijn toenmalige werktijden. Ik heb toen besloten om het DTS schema aan te schaffen en deze zelfstandig te volgen, met wat aanvullende zwemtrainingen en MMA. Hiernaast heb ik zelf veel gehad aan de regelmatige Instagram posts, podcasts, Q&A’s en blogposts van Noël. Zowel tijdens mijn voorbereiding als tijdens de opleiding zelf. Ik ben ervan overtuigd dat ik hierdoor een stuk meer uit mijn Mariniersopleiding heb kunnen halen.

H.V. – Korps Mariniers

Mijn avontuur begon 1,5 jaar geleden en ging me focussen op mijn doel: het Korps Mariniers. Ik volgde DTS en Noel Brand al op instagram en heb ook een seminar gevolgd bij BredaSC. Ik kocht het DTS trainingsschema en na het 12 weekse schema was ik op een fysiek niveau wat ik nog nooit in mijn leven heb bereikt. Ik voelde me fitter als ooit, zowel mentaal als fysiek, wat ik met andere schema’s nog niet hebt bereikt. Ik had contact met Noel over hoe ik nou verder kon en hij hielp me bij al mijn trainingen. Toen eenmaal mijn mariniers opleiding begon had ik op fysiek gebied totaal geen bijzonderheden ten opzichte van andere jongens die met veel onderdelen toch wel moeite hadden. Ik merkte dat ik door DTS echt wel een aantal stappen voorliep op de anderen jongens uit de opleiding op fysiek gebied. Bedankt Noel en DTS voor de hulp die jullie mij hebben gegeven voor, tijdens en na de Mariniers opleiding !

L.S. – Officier der Mariniers

Noël is een gedreven coach die graag hard werkt en flexibel is als jij bereid bent om te werken. Hij zal je in het coachen niet alleen oefeningen geven om te doen. Hij zal je ook uitleggen waarom die bepaalde manier van trainen juist JOU zo goed zal helpen om zo sterk mogelijk aan je opleiding te beginnen. Ik denk dat als je de juiste mindset en de wil om te werken hebt dat je aan Noël niet alleen een goede coach maar ook een goede mentor hebt. Ik zelf heb maar 3 maanden Personal Training gehad, een korte tijd, bij Noël getraind maar wij hebben altijd contact gehouden, Noël wilde mij altijd met alles helpen ook al stond “het geld al op zijn bankrekening”. Daarnaast stond Noël zoals beloofd ook na 3 jaar trouw bij mijn baret uitreiking langs de hekken te klappen. Noël is oprecht geïnteresseerd om jou aan je het bereiken van je doelen te helpen als jij geïnteresseerd bent er voor te werken. 

I.V. – Officier der Infanterie Koninklijke Landmacht

Met mijn doel om Militair te worden en de daarbij horende fysieke uitdaging leek het mij verstandig om mij voor te bereiden. Na een zoektocht kwam ik uit bij Breda Strenght & Conditioning. Een aantal jaren geleden ben ik bij Noël komen trainen. Geen personal training, geen Candidate program, maar wel bij Noël. En de voorbereiding die ik zocht heb ik ook gevonden. Met een goed gestructureerd programma kan je jezelf goed ontwikkelen op een fysiek gebied bij BredaSC. Daarnaast kwam ik er al snel achter dat het voorbereiden van toekomstig militairen niet slechts zijn werk is maar zijn passie. Zo stimuleert Noël niet alleen een fysieke groei maar ook een groei op persoonlijk gebied. Dit doet hij middels persoonlijke aandacht, aanbevolen literatuur, aanbevolen podcasts, een Whatsapp-groep met gelijk gestemden, interne bijeenkomsten waar de ervaring met de toekomst praat, direct een netwerk zowel binnen als buiten defensie en ga zo maar door. Dit maakt Noël anders en bijzonder. Het proces richting bepaalde doelen gaat ook nooit vlekkeloos, ook tijdens deze momenten laat Noël zien dat hij een coach is. Nog NOOIT heeft Noël geen tijd voor mij of een van zijn andere cliënten gehad. Wat bijzonder is wanneer je op de hoogte bent van zijn agenda. Begrijp me niet verkeerd en verwacht niet altijd maar een aai over je bol. In zijn coaching bestaat er een no nonsens aanpak. Dit kan wennen zijn maar zo wordt je wel geconfronteerd met de realiteit en dit draagt op zijn beurt weer bij aan je ontwikkeling. Deze no nonsens aanpak is ook te proeven in zijn accomodatie. Spiegels? Hoezo? Daar heb je een trainer voor die jouw tijd en aandacht geeft. Macho gedrag? Actions speak louder than words. Egoïsme? Geen ruimte voor en Noël prikt er zo doorheen. Dit alles zorgt voor een productief klimaat waar, wederom, ontwikkeling centraal staat. Al bij al heeft Noël een bijdrage in waar ik nu sta en ook waar ik heen wil. Hiervoor dank ik hem graag en wil ik hem ook ten harte aanbevelen aan alle jongeren die militaire aspiraties hebben!

G.K. – Korps Mariniers

Gedurende mijn afstudeerstage in Breda heb ik een aantal keren bij Noël getraind. Vanwege Corona heb ik mijn stage thuis afgemaakt en daardoor niet meer fysiek getraind bij Noël. Echter, dat was geen enkel probleem. Ik ontving verschillende trainingsschema’s waar ik zelfstandig mee aan de slag kon. De trainingen bij BredaSC, de trainingsschema’s en de coachingcalls van en met Noël hebben mij zeer goed geholpen in de voorbereiding op het Korps Mariniers! Bedankt BredaSC!

P.S. – aspirant officier KMA

Als ik één ding moet kiezen dat het onderscheid maakt bij Noël, DTS, heel BredaSC en het Candidate Programma, is het aandacht. Naast natuurlijk expertise, ervaring, een top team, ontzagwekkende faciliteiten en noem maar op. Aandacht om voor jouw situatie en met jouw trainingsgeschiedenis het beste uit jou te halen. Aandacht om jouw persoonlijke zwaktes om te zetten in sterke punten. Aandacht om jou mentaal uit te dagen op punten die jij specifiek kan verbeteren. Aandacht voor jouw blessure(-verleden) en hoe daarmee om te gaan. Vervolgens is deze aandacht er niet alleen in de gym op de zaterdagen. Ook doordeweeks bij de reguliere trainingen, op de whatsapp tussendoor, overleg bij moeilijke beslissingen en zelfs door je ook naar andere soorten training te sturen; Noël en het team hebben in hart en nieren het beste met je voor en willen maar 1 ding: dat jij succesvol bent. Maar: het is geen eenrichtingsverkeer. Er wordt (terecht) verwacht dat je je best doet, je je buddies helpt, je leest, je huiswerk doet, je je voorbereidt op de training, je je aan de afspraken houdt, je op tijd bent, je netjes omgaat met de spullen, enzovoorts. Wat vervolgens zonder dat je het doorhebt dan weer bijdraagt aan je mentale ontwikkeling richting Defensie. Concluderend heeft het Candidate Programma me fysiek en mentaal sterker gemaakt, me meer gedisciplineerd gemaakt en niet onbelangrijk; ervoor gezorgd dat ik de eisen heb gehaald (Cluster 6, Officier Infanterie KL). Daarbij was het briljant om met 5 andere enorm gemotiveerde jongens keihard te trainen, af en toe af te zien en zo nu en dan te lachen. 5 anderen die je vervolgens later zomaar weer eens tegen zou kunnen komen in je opleiding of met het werk.

Ik ben zeer dankbaar voor mijn ervaring en ontwikkeling met het Candidate Programma en ik raad het iedereen ten zeerste aan!

R.J. – EMV KORPS MARINIERS

De perfecte voorbereiding voor aanstelling bij defensie, politie of brandweer.
Samen met Noël werk je richting je eigen doel. Ik train nu een jaar samen met Noël.
Vanaf het eerste moment voel je je thuis en gewaardeerd in de goed verzorgde thuisbasis.
De trainingen zijn soms klote, maar goed gestructureerd. Klagen? ‘Droog je tranen maar met je baret’.
Al met al een aanrader voor ieder die zijn/haar dromen wil waarmaken.

B.B. – Korps Mariniers

Op de dag van de KMD was het precies een jaar geleden dat ik aanklopte bij BredaSC voor hulp bij mijn voorbereiding naar het korps mariniers. Ik zocht een gym en vooral een persoon die mij kon helpen mijn doelen te bereiken. Dit heb ik allen gevonden in het Candidate program van Noel. Er worden je verschillende schema’s aangereikt en je hebt daarnaast de small group training, oftewel alle facetten zijn er nu nog hard werken. Samen met de stimulerende woorden van noel en de sfeer die er hangt door het harde werk van andere gas je goed door tijdens de lessen. Tijdens mijn kennismakingsdagen merkte ik dat veel van de activiteiten die we moesten doen overeenkomen met de activiteiten in de trainingen. Voordat ik trainde bij breda was ik wel fit maat niet fit genoeg en ook niet op de juiste manier, met de schema’s bereid je je merkbaar beter voor en word je letterlijk klaargestoomd voor dat wat komen gaat. Het is geen goude formule, want die bestaat niet. echter met hard werken en deze begeleiding heb ik nu een kans om mijn dromen te gaan verwezenlijken. Op de manier waarop ik het uitleg lijkt het alsof het alleen (op een juiste manier) ijzers smijten en harlopen is en tussendoor gemotiveerd worden door noel, begrijp me niet verkeerd dit hoorde er zeker bij. Ik denk alleen dat iets anders mij nog meer heeft geholpen dan dat. Het praten met actief dienende leden en de visies van zowel mariniers, commando’s in Spe en leden van luchtmobiel heeft mij mentaal nog beter voorbereid. Zij vertelde verhalen en ik trok daar een les uit die mij mentaal heeft geholpen en mentaal gaat helpen met alles wat komen gaat. Gratis tip: Werk hard, luister goed en trek lessen uit dat wat verteld wordt.
BredaSC bedankt!

S.W. – CURSIST KORPS COMMANDOTROEPEN

Een jaar voor de start van mijn VO/ECO heb ik me aangemeld bij Noël voor het Candidate Program. Ik was reeds bekend met Gym Jones programmering en wilde middels het Candidate Program nog wat laatste puntjes op de i zetten en nieuwe inzichten opdoen. Dit is uitstekend gelukt. Door Noël’s professionele begeleiding en het trainen in een kleine groep met verschillende mensen die verschillende kanten op willen, heb ik veel geleerd en kan ik me nu optimaal voorbereiden op de laatste paar maanden voor de opleiding.

L.E. – POTOM KORPS MARINIERS

Via verschillende podcasts en social media kanalen kwam ik bij Defensie Trainingsschema terecht. Na de site te hebben geraadpleegd en een aantal maanden de social media kanalen van Defensie Trainingsschema te hebben gevolgd, heb ik een afspraak ingepland met Noël. Vanaf het eerste moment werd ik getriggerd door zijn enthousiasme. Tijdens het gesprek gaf ik mijn doel aan en gaf Noël me gelijk een aantal handvatten om mijn doel te gaan verwezenlijken. De volgende dag stond ik bij BredaSC in de gym om het Candidate Program te volgen.

Nu ruim 2 maanden later kijk ik met een goed gevoel terug op de trainingen bij BredaSC en met name het Candidate Program. Noël weet iedere keer met zijn enthousiasme en drive de groep en mij als individu tot het uiterste te laten gaan. Noël vertelt niet alleen welke oefeningen er uitgevoerd moeten worden, hij legt ook helder uit waarom de oefeningen van waarde zijn. Daarnaast merk ik dat de trainingen en huiswerkopdrachten mij meer zelfvertrouwen hebben gegeven in de aanloop naar de start van de POTOM in augustus 2021. Ik ben er nog niet, maar met behulp van Noël heb ik alle vertrouwen dat ik zo sterk mogelijk aan de start ga verschijnen.

S.H. – Korps Mariniers

4 jaar geleden begon ik met trainen bij Noël, met als doel om marinier te worden. Ik had alles opgezocht om dit te bereiken en kwam bij Defensie Trainingsschema uit. Ik wist zeker dat hun me konden klaar stomen voor de opleiding. Ik heb veel geleerd door bij Breda Strength & Conditioning te gaan trainen, ik ben mezelf toch echt tegen gekomen. Noël was altijd recht door zee tegen mij en dat had ik ook precies nodig. Ik zou het zeker aanraden om je hier voor te bereiden om bij defensie te komen. Je voelt je fysiek en mentaal sterker worden elke keer als je er hebt getraind. Ik wil Noël en Sanne en alle trainers bedanken voor alles en dat ik door hun steun en training mijn droom heb behaald.

N.J. – Korps Mariniers

Een jaar geleden ben ik lid geworden van Bredasc met als doel fysiek sterker worden, om zo deel te kunnen nemen aan de Mariniers opleiding. Door verhalen van een vriend van mij ben ik lid geworden, omdat bij Bredasc goede begeleiding is en structuur in de trainingen. Daar waar ik voorheen in de sportschool moeite mee had om goede progressie te boeken, kreeg ik dit bij Bredasc wel goed voor elkaar. Door het volgen van de vele Candidate workouts werd ik zowel fysiek als mentaal geprikkeld. Fysiek; omdat je tijdens deze workouts flink aan de bak moest. Mentaal; ik wilde altijd voor dat streepje gaan, daardoor pushte ik mezelf altijd meer en meer. Zodat ik binnen de “cut off” tijd klaar zou zijn en zo weer een streepje te hebben verdiend. Altijd als ik een van deze workouts erop had zitten en onderweg was naar huis gaf dat weer een stukje voldoening. Deze workout heb ik weer alles gegeven en dat gaf een goed gevoel. Vaak dacht ik de volgende dag daar weer anders over als ik met spierpijn wakker werd. Maar goed dat hoorde er nou eenmaal bij, ik trainde goed en m’n lichaam was bezig zichzelf te herstellen en sterker te maken. Door deze trainingen ben ik fysiek en ook een stukje mentaal sterker geworden. Daardoor heeft BredaSC zeker een rol kunnen spelen in mijn voorbereiding op de Mariniers opleiding.

I.R. – Korps Mariniers

Ik kwam toen nog Korporaal Brand (Noël Brand) in de RTG (Remedial training Group) op de Van Ghent Kazerne te Rotterdam tegen als mijn Instructeur, nadat ik in de Mariniers opleiding door een blessure was uitgevallen. De RTG was de plek om van blessure weer helemaal opgewerkt te worden en te zorgen dat je niet 100% op niveau van de Mariniers opleiding terug kwam maar op 150%. Je werd fit van de trainingen die Noël Brand gaf, fysiek maar vooraal mentaal, kreeg ik een boost van de aanpak en passie die Noël mij/heel de RTG gaf. Toen Noël naar 14 jaar uit dienst is gegaan heb ik mijn baret gehaald. Mede dankzij Noël’s inzet en passie en hulp heb ik mijn droom verwekelijkt, volgende stap Gym Jones. En de gezelligheid bij Breda Strength & Conditioning op blijven zoeken.

D.B. – kandidaat KD-KCT

Ik train nu 2½ jaar bij de veteran coaches van BredaSC. Binnenkort zal ik deelnemen aan de kennismakingsdagen van het KCT en door de trainingen van DTS ben ik hiervoor veel beter voorbereid. De trainingen zijn uitdagend en worden begeleid door toegewijde coaches. Van de deelnemers wordt echt 100% inzet verwacht. Trainen met jongens die soortgelijke doelstellingen hebben, werkt extra motiverend.

M.V. – Officier Koninklijke Luchtmacht

De trainingen bij BredaSC hebben mij erg geholpen ter voorbereiding op mijn militaire opleiding. Het principe van strength en conditioning training heb ik vooral als nuttig ervaren tijdens militaire sportlessen zoals terreinwerk en de hindernisbaan. Daarnaast wordt bij BredaSC dezelfde mindset verwacht als tijdens de opleiding, namelijk dat je niet opgeeft en elkaar helpt wanneer het mentaal/fysiek zwaar wordt.

N.A. – Korps Mariniers

Ik heb altijd met veel plezier getraind bij BredaSC. De manier van trainen, het combineren van kracht en conditie paste ook goed in mijn voorbereiding op het Korps Mariniers. Ook wordt er veel waarde gehecht aan techniek en dat vind ik zelf ook heel belangrijk. De sfeer bij BredaSC is goed, iedereen werkt hard, helpt en motiveert elkaar.

I.V. – Infanterie Koninklijke Landmacht

In voorbereiding op de opleiding bij defensie ben ik bij Breda SC gaan trainen. We zijn nu 5 jaar verder en ik ben nog steeds zo vaak bij Breda SC als mijn werk bij defensie het toelaat. Ik had me geen betere voorbereiding kunnen wensen, hier heb ik zeker net zo veel over mezelf geleerd als bij defensie.

D.L. – Genie Luchtmobiele Brigade

Ik zit momenteel in de AMOL en heb in mijn voorbereiding getraind bij BredaSC. Ik ben ervan overtuigd dat de trainingen die ik heb gevolgd mij fysiek in de juiste staat hebben gebracht voor de opleiding en ervoor gezorgd hebben dat ik nu 11 weken verder nog steeds blessurevrij rondloop.

B.G. – Commando Speciale Operaties

Geruime tijd voordat ik mij aanmeldde voor het Korps Commandotroepen leerde ik Noël kennen. Ik had voor die tijd al meerdere trainingsschema’s gevonden die ik gebruikte ter voorbereiding op de Commando-opleiding. Door samen met Noël te trainen breidde dit zich uit tot een divers scala aan sportdisciplines en trainingsmethodieken. Ik ben van mening dat deze intensieve voorbereiding er niet alleen fysiek, maar ook zeker mentaal toe heeft bijgedragen dat ik uiteindelijk de Commando-opleiding heb kunnen behalen. Een coach als Noël zal er altijd naar streven dat jij het beste uit jezelf kan halen. Dit doet hij op een sociaal communicatieve wijze en gestaafd aan de meest recente trainingsleer en inzichten.

P.K. – Vlieger Chinook Koninklijke Luchtmacht

Rugklachten is een van de meest voorkomende problemen bij mijn functie. Door de professionele training, waar een goede uitvoering en lichaamshouding prioriteit krijgen, voel ik me nu sterker en fitter. Dit i.c.m. de goede sfeer en motivatie van alle coaches en leden om je heen, maken Breda SC een top gym om fit te blijven tijdens de uitvoering van mijn functie en daarbuiten.

T.A. – Korps Mariniers

Ik heb hele positieve ervaringen met Noël en de trainingsschema’s van DTS. Zowel tijdens als na mijn operationele periode ben ik door deze trainingsvormen alleen maar fitter geworden. Noël heeft ontzettend veel ervaring als trainer/coach en het ontwikkelen van doelgerichte trainingsschema’s. Als een soortgelijk schema beschikbaar zou zijn vóór mijn opleiding, had ik hier zeker gebruik van gemaakt. Dat had mij veel extra pijn en uitdagingen bespaard. Laat je trainingen bepalen door een expert, leer alvast omgaan met onverwachtse situaties. Dat gaat jou zowel fysiek als mentaal sterker maken. Kies zelf. Wees voorbereid!

T.B. – Vlieger Chinook Koninklijke Luchtmacht

Door de trainingen van DTS en BredaSC, blijf ik fysiek en mentaal ‘fit for life’ en voor mijn werk, waarbij beide aspecten erg belangrijk zijn. Daarnaast hou ik erg van de professionele en ‘no-nonsens’ aanpak van de coaches en de focus op techniek, correcte uitvoering van oefeningen en de persoonlijke begeleiding. Je krijgt de inzet die je toont dubbel en dwars terug in resultaat, wat je doel ook is!

 

J.R. – KORPS MARINIERS

Al enkele jaren trainde ik bij Breda Strength and conditioning toen het tijd was om mij te melden voor de mariniers opleiding blok 17-3. Zelf was ik er van overtuigd dat ik fit genoeg zou zijn om de eindstreep te halen. Fit genoeg was ik ook, alleen was er nog een ander aspect waar ik geen rekening mee had gehouden. Belastbaarheid, mijn schenen bleken al snel niet belastbaar genoeg te zijn. Dus in week 4 hield mijn droom op te bestaan. Na een jaar herstellen begon de droom toch weer op te leven, maar met een hoop meer onzekerheden dit keer. Toen klopte ik opnieuw bij Noel aan, want ik wist als ik mezelf de best mogelijke kans wil geven dan moet ik bij Noel zijn. Noel zal namelijk altijd realistisch kijken naar wat de mogelijkheden zijn en wanneer die er zijn er alles aan doen om, mij in dit geval, zou goed mogelijk aan de start streep te laten verschijnen. Noel weet wat jij nodig hebt om aan jouw droom te beginnen. fysiek fitter worden, een grotere belastbaarheid creëren of mentaal weerbaarder worden. Noel heeft er met zijn enorme kennis en ervaring voor weten te zorgen dat ik in 2019 opnieuw kon beginnen aan mijn droom. Om de opleiding dit keer wel met goed gevolg af te kunnen ronden en het zelfs te kunnen schoppen tot “Best man”.

M.G. – Korps Mariniers

Tijdens mijn EMV periode, heb ik contact opgenomen met Noël. Dit omdat ik mijzelf wilde verbeteren, zowel fysiek maar met name op mentaal vlak. Noël heeft mij hier enorm bij geholpen, door wekelijks contact met elkaar op te nemen. Toen ik de EMV had afgerond en in de EVO terecht kwam, ben ik in de RTG beland door Covid 19. Ook toen heb ik nog contact met Noël behouden die mij heeft geholpen om gemotiveerd door deze periode heen te komen. Vele chat/video gesprekken die wij hebben gevoerd heeft mij uiteindelijk gevorderd en gemaakt tot wat ik nu dan eindelijk ben. Marinier! Ik wil Noël enorm bedanken voor alles. Zonder Noël had mij dit dan ook nooit gelukt. Een aanrader voor een ieder die een steuntje kan gebruiken bij het behalen van zijn baret!