DTS Schema

Zelfstandig trainen in je plaatselijke gym, met ons DTS schema.
Voor gratis tip en advies met 10+ uur aan podcasts en webinars over mindset, hardlopen, foam rollen, doelen stellen, trainen, advies en tips kijk op onze blog pagina!!

BSC02822

zelf aan de slag

Het DTS schema is voor mensen die zelfstandig aan de slag willen met het programma, in hun eigen sportschool. In dit trainingsschema staan alle oefeningen omschreven. Tips over voeding en supplementen. We behandelen mindset. De do’s and don’t’s en aandachtspunten voor in de testdagen en voor in de opleiding. Wij hebben het DTS schema in het leven geroepen, omdat niet iedereen meerdere keren per week kan komen trainen bij Breda Strength & Conditioning.

Materiaal: De meeste sportscholen of fitness centra hebben alle materialen. Een 20kg barbell, bumper plates, kettlebells, losse gewichten en een pull up stang zijn sowieso nodig. En een plek waar de squat, bench press, deadlift, shoulder press, pull ups en push ups kunnen worden gedaan.

SHOP

Schermafbeelding 2019-11-20 om 15.31.47

DTS SCHEMA

€75,00

Ons DTS schema is 12 weken aan trainingen. Bestaande uit 5 tot 6 trainingen per week. Krachttraining, circuit training, zwemmen, marsen en hardlopen. Naast drie test momenten besteden we aandacht aan voeding, supplementen, materiaal en mindset. Dit schema heeft al menig gemotiveerd persoon naar zijn / haar baret geholpen.