Personalised training, seminars & special events

Personalised training

Personalised training en personal training is niet hetzelfde. Het is meer dan “in je eentje trainen terwijl de trainer/coach naast je staat.” Personalised training is kwaliteit training / coaching die op jouw zwakke punten aansluit en is de snelste manier om je doelen te bereiken. Ben je geïnteresseerd om een-op-een gecoacht te worden bij Breda Strength & Conditioning?

Neem dan contact met ons op via de website

Seminars
Defensie trainingsschema is te boeken voor seminars waarbij je meer leert over je voorbereiding, mindset, het trainings schema, onze methodiek en visie en waar je direct vragen kunt stellen. Van ervaren veteranen hoor je hoe het operationele leven van een Marinier, Commando en/of  Luchtmobieler eruit ziet.

Daarnaast biedt defensie trainingsschema de mogelijkheid om een seminar (incl. training) te geven bij jou op locatie. Een unieke kans om inzicht te krijgen over “What it takes”.

Leer:

  • Waarom de sportschool alleen jou niet kan klaarstomen voor gevechtseenheden.
  • Waarom de meeste mensen opgeven tijdens een opleiding.
  • Ervaar wat de juiste mindset met jou en je team kan doen.
  • Luister naar ervaren veteranen die je vertellen over het operationele werk .

Vaak hebben wij meerdere Seminars gepland. Wil jij een seminar bij jou in de buurt bijwonen? KIJK HIER VOOR EVENTS:
https://www.facebook.com/Defensietrainingsschema.nl

Interesse om een seminar bij te wonen of om je eigen gym te hosten?

Neem contact met op >

Special events

Naast de seminars organiseert Defensie trainingsschema samen met Breda Strength & Conditioning een jaarlijks terugkerende ‘Memorial WOD’. Deze WOD is, na aanmelding, ook toegankelijk voor deelnemers en geïnteresseerden in het Defensie trainingsschema.

Hier rechts zie je diverse filmpjes van onze seminar en workout die we hosten.

Elk jaar vindt de Memorial Day Murph plaats in de laatste week van mei. Meer info en aanmelden kan via www.facebook.com/bredasc