REGULIERE TRAININGEN

Wil je niet met het DTS schema zelfstandig aan de slag en ook niet met Personal Training of het Candidate Program, dan heb je altijd nog de optie om te komen trainen bij BredaSC in de reguliere lessen.

Onze mission statement sinds 2011:
"Bij Breda Strength & Conditioning maken mensen fysiek en mentaal sterker. Onze trainingen zijn simpel, maar niet makkelijk. Met minimale middellen, maximale resultaten. We hechten waarde aan kwaliteit, techniek, hard werken en elkaar helpen. Wij willen onze leden de beste training geven die wij kunnen geven, elke keer dat zij in de gym zijn. Het maakt niet uit wat jouw 100% effort is, maar geef die 100% effort."

775D4598-9D0D-4D36-A6B2-0A2171B1A795

Built to last

Trainen bij de toonaangevende gym in Breda; Breda Strength & Conditioning. Small group training tijdens de reguliere lessen bij Breda Strength & Conditioning is ook een optie. Afhankelijk waar jij aan moet werken kunnen we na ons Good To Go programma jou adviseren welke lessen het beste aansluiten op jouw zwakke punten en doelen. We hebben kracht en conditie trainingen, Candidate trainingen en OCR ( Obstacle Course Race) trainingen. In onze 1000m2 S&C faciliteit krijg je veel aandacht en komt in een grote gevarieerde groep sporters terecht. Van huisvrouw tot student, tot (semi) prof sporter en alles er tussenin.

In die diverse groep sporter zitten ook veel leden met een zelfde traject: op weg naar defensie of sommige zijn al actief dienend militair.

Wij trainen of trainde o.a. leden van het Korps Mariniers, Korps Commandotroepen, de Luchtmobiele Brigade en de Brigade Speciale Beveiligingsopdrachten. Daarnaast trainen er ook vliegers van de Koninklijke Luchtmacht, leerlingen van de Koninklijke Militaire Academie en veel politie agenten bij Breda Strength & Conditioning.

Abonnementen zijn mogelijk voor 1-2-3x per week en onbeperkt.

Kosten: afhankelijk van soort abonnement